Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Toledo

Sorteer op
Kleur

TOLEDO POTTEN EN VAZEN

De Toledo potten en vazen voor binnen zijn rustiek, robuust en elegant te noemen. Als eerste komt die door de strakke lijnen. Bovendien geeft de bruine kleur deze serie een mooie uitstraling. Je bent op zoek naar een trendy blikvanger in huis? Stop maar met zoeken. Deze serie past perfect in ieder interieur. Klassiek, landelijk, modern of industrieel: Toledo past overal. Deze serie is heel goed te combineren. Dat maakt Toledo geweldig.  

Toledo is een prachtig toonbeeld van vakmanschap. Alle bloempotten, vazen en schalen worden op traditionele wijze met de hand gemaakt. Daarnaast wordt ieder product uit de allerbeste kwaliteit terracotta klei gemaakt. En tot slot besteden de Portugese pottenbakkers veel zorg, tijd en aandacht aan een hoogwaardige afwerking van ieder product. En dat is te zien!

De rustieke afwerking geeft de Toledo gouden potten en vazen serie een elegante en verfijnde uitstraling. Deze serie laat jouw plant en ruimte stralen. Toledo bestaat uit verschillende maten potten, vazen en schalen. Je kunt mooi in hoogte variëren door verschillende elementen met elkaar te combineren. Maar je kunt ook kiezen voor een strakke uitstraling? Dan zet je twee hoge vazen naast elkaar. Echte blikvangers.

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Daardoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Dit maakt ieder product uniek. Daarom is geen enkele pot of vaas hetzelfde. Tot slot is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei. Dit materiaal is van zichzelf poreus. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

LLooks Living besteedt de grootst mogelijke zorg aan het verpakken van jouw bestelling. Wij zorgen ervoor dat iedere bestelling schokvrij verpakt wordt. Bestellingen met meerdere potten, of met potten of vazen van het grootste formaat, bezorgen wij persoonlijk bij je thuis. Dat is LLooks Living service.

 

Toledo potten