Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Tokio koperbruin

Sorteer op
Kleur

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

TOKIO KOPERBRUIN POTTEN, VAZEN EN SCHALEN

De Tokio koperbruin serie aardewerk potten, vazen en schalen zijn absoluut een van de meest populaire bloempotten, vazen en schalen. Dat zijn ze al jaren. En wij snappen waarom!

Als eerste heeft de Tokio koperbruin serie een mooie rustieke uitstraling. De elementen zijn hierdoor niet overheersend en dus storend in huis. Integendeel, ze vullen stuk voor stuk de ruimte met elegantie en rust. Als tweede komt de Tokio serie in een heel compleet assortiment. Dus bloempotten en vazen, maar ook ovale potten en schalen. De hangpotten  maken de serie helemaal compleet. Tot slot is Tokio naast de populaire koperbruine verkrijgbaar in een aantal heel goede kleuren, zoals bijvoorbeeld goud, groen, blauw en matzwart!

De serie is een toonbeeld van vakmanschap. Ze straalt elegantie, robuustheid en rust tegelijk uit. Alle Tokio vazen en bloempotten worden op traditionele wijze met de hand van de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking. Deze serie laat jouw plant en ruimte stralen. Kortom: Tokio is een sieraad en past in iedere woning!

Tokio is verkrijgbaar in vele maten en soorten. Zowel heel kleine potjes, maar ook enorme vazen. Je vindt het allemaal in de Tokio serie aardewerk potten, vazen en schalen. 

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Daarom is ieder product uniek. Er is geen gelijke. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken. Dit om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

 

LLOOKS LIVING

LLooks Living is specialist in handgemaakt aardewerk. Wij besteden de grootste aandacht aan het verpakken van jouw bestelling, zodat deze ongeschonden bij jou aankomt. De grote maten vazen en potten worden persoonlijk door ons bij u bezorgd. Door heel Nederland. Dat is LLooks Living Service

Tokio bloempot koper bruin sfeerfoto