Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Stockholm

Sorteer op
Kleur

STOCKHOLM POTTEN EN VAZEN

 

Stockholm potten en vazen zijn het toppunt van vakmanschap. Als eerste stralen ze allemaal elegantie en robuustheid uit. Bovendien worden alle elementen uit de Stockholm serie op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden heel veel zorg, tijd en aandacht aan de hoogwaardige afwerking van jouw product.

De Stockholm serie heeft een stoere, robuuste en ook elegante uitstraling. Deze komt extra goed uit de verf door de rustieke loodgrijze afwerking. Daarom laat Stockholm jouw plant en ruimte stralen. De serie bestaat uit verschillende maten ronde potten, vazen en ovale potten. Hierdoor kun je met onze Stockholm serie heel mooi in hoogte variëren. En je kunt door verschillende maten en soorten bij elkaar te plaatsen heel mooi combineren. Kortom, met Stockholm geef je je huis de LLooks.

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Daarnaast is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Hierdoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

De opgegeven maten betreffen buitenmaten en de binnenmaat kan dus iets kleiner uitvallen. Wij adviseren je daarom een plant te kiezen die een kleinere potmaat heeft dan de maat van het gekozen Stockholm element.

LLooks Living

LLooks Living is specialist in handgemaakte aardewerk potten, vazen, schalen en flessen. Onze filosofie is dat jij optimaal geholpen wordt. Daarom hebben wij van de producten die we aanbieden hele series gemaakt. Dus van kleine producten, tot supergrote blikvangers. Hierdoor kun jij jouw interieur aankleden op die manier die jij wilt.

Tot slot: Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het schokvrij verpakken en verzenden van je bestelling. Grotere bestellingen en orders met groot formaat artikelen bezorgen wij persoonlijk bij je thuis. Ben je op zoek naar een hele serie, dan kun je natuurlijk ook een adviesgesprek met ons plannen. Dan komen wij bij je thuis en helpen je met uitkiezen. Dat is LLooks Living.

Stockholm lood potten en vazen

Bekijk alle Stockholm