Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Rio

Sorteer op
Kleur

RIO POTTEN EN VAZEN

Rio potten en vazen zijn al tijden enorm populair. En wij snappen waarom. Als allereerste; de serie is een toonbeeld van vakmanschap. Bovendien straalt ze elegantie en robuustheid tegelijk uit. Alle potten en vazen worden op traditionele wijze met de hand gemaakt. Uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden heel veel zorg, tijd en aandacht aan een hoogwaardige afwerking van ieder product. En daarom is Rio goud perfect voor jou.

Onze Rio potten en vazen hebben een rustieke uitstraling. Deze komt extra goed uit de verf door de elegante bruine kleur. Daarom staat deze serie geweldig in jouw interieur. Landelijk, modern, industrieel en vooral ook in een klassiek interieur. Kortom, Rio kan gewoon overal! De serie laat jouw plant tot zijn recht komen. En bovendien bestaat deze serie uit verschillende maten potten, vazen en schalen. Dus maak je interieur compleet door verschillende elementen met elkaar te combineren.

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product dus iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daarom is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

De opgegeven maten betreffen buitenmaten. De binnenmaat kan dus iets kleiner uitvallen. Het is aan te bevelen een plant te kiezen die een kleinere potmaat heeft dan de potmaat van de vaas.

LLooks Living

LLooks Living is specialist in handgemaakte aardewerk potten, vazen, schalen en flessen. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het schokvrij verpakken en verzenden van je bestelling. Grotere bestellingen en orders met groot formaat artikelen bezorgen wij persoonlijk bij je thuis. Ook is het mogelijk om een adviesgesprek met ons te plannen. Dan komen wij graag bij je thuis en helpen je graag met uitkiezen. Kortom, geef je huis de LLooks met LLooks Living.

Rio potten en vazen

Bekijk alle Rio