Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

POTTENKIJKERS – MARRAKESH

Marrakesh potten en vazen- de koningsstad die betovert!

De serie handgemaakte Marrakesh potten en vazen zijn geïnspireerd door de stad Marrakesh. Deze laat zich best omschrijven als een sprookje uit 1001 Nacht. De stad betovert je met al haar geuren en kleuren. Je droomt weg bij de mysterieuze verhalen van vele oude vertellers. ‘s Avonds komt de oude stad pas echt tot leven. Schuif aan voor een traditionele maaltijd en laat je meevoeren in de sfeer van deze oude koningsstad.

De serie Marrakesh bloempotten, vazen en schalen is gebaseerd op deze bijzondere stad. Een stad die al je zintuigen prikkelt. De medina (de oude stad) van Marrakesh is een doolhof van smalle straatjes. Je zult hier zeker verdwalen, maar dat is hier geen straf. Je kijkt je ogen uit en het is de ideale plek om urenlang rond te slenteren.

Als een van de oude koningssteden herbergt Marrakesh nog vele paleizen. Deze zijn stuk voor stuk aandenkens aan lang vervlogen tijden van sultans en grootviziers. Maar Marrakesh is meer dan een stad vol historie. Zodra je de stadsmuren uit gaat, kom je in een heel ander Marrakesh. Dit deel van de stad staat in schril contrast met de medina. Modern, hip en trendy.

De bloempotten, vazen en schalen uit de Marrakesh serie doen deze bijzondere stad eer aan. Als eerste zijn ze zo ontworpen, dat ze de sfeer uitademen van de koningsstad. Maar tegelijkertijd zijn ze hip en trendy. Bovendien verbinden de Marrakesh potten en vazen het klassieke met het moderne.

Kortom, de Marrakesh serie met haar goud zilver kleur is helemaal van deze tijd. Ze zijn goed te combineren in vrijwel ieder interieur. Of je nu van landelijk, klassiek of industrieel houdt; Marrakesh is overal te plaatsen. Tot slot geeft het goud zilver de serie een rustieke uitstraling. De potten, vazen en schalen zullen daardoor niet snel een overheersend element zijn, maar juist een sieraad voor je plant en ruimte.

Tip: zet meerdere maten potten, vazen en schaal bij elkaar, varieer en speel met hoogteverschil.

TRADITIONEEL HANDGEMAAKT

De Marrakesh serie is een toonbeeld van vakmanschap. De bloempotten, vazen en schalen worden op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden heel veel zorg, tijd en aandacht aan een hoogwaardige afwerking van ieder product.

De goud zilver afwerking geeft de Marrakesh serie een rustieke uitstraling, welke extra goed uit de verf komt door de lichte glans. Deze serie laat iedere plant en ruimte stralen. De serie bestaat uit verschillende maten potten, vazen een lage schaal. Erg mooi in hoogte te variëren en om met elkaar te combineren.

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit.  Daarnaast is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

HAAL MARRAKESH IN HUIS

Shop hier direct de serie Marrakesh. Wij zorgen ervoor dat iedere pot zorgvuldig en schokvrij wordt ingepakt. Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop!