Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Petra

Petra Petrol assortiment

Petra Petrol

Petra Roze assortiment

Petra Roze

Petra Wit assortiment

Petra Wit

PETRA POTTEN EN VAZEN

De Petra potten en vazen zijn al langere tijd echte hardlopers. De kracht ligt in eenvoud. Ze zijn een prachtig toonbeeld van vakmanschap. Petra straalt elegantie en robuustheid tegelijk uit. Deze bloempotten worden op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden heel veel zorg, tijd en aandacht aan een hoogwaardige afwerking van ieder product.

De Petra potten en vazen hebben een rustieke en elegante uitstraling. Ze laat jouw plant tot zijn recht komen en laat de ruimte stralen. De serie bestaat uit een aantal goede kleuren potten en vazen. Wat deze serie extra biedt is dat je heel mooi in hoogte kunt variëren door verschillende maten te combineren met elkaar. Petra komt in meerdere heel goede kleuren: petrol, roze en wit.

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Daarnaast is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

De opgegeven maten betreffen buitenmaten. De binnenmaat kan dus iets kleiner uitvallen. Wij adviseren je daarom een plant te kiezen die een kleinere potmaat heeft dan de maat van de Petra pot of vaas.

LLooks Living

LLooks Living is specialist in handgemaakte aardewerk potten, vazen, schalen en flessen. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het schokvrij verpakken en verzenden van je bestelling. Grotere bestellingen en orders met groot formaat artikelen bezorgen wij persoonlijk bij je thuis. Ook is het mogelijk om een adviesgesprek met onze adviseurs te plannen. Dan komen wij graag bij je thuis en helpen je met uitkiezen. Zo geef je je huis de LLooks.

Petra Roze Sfeer
Bekijk hier alle potten en vazen uit de kleurrijke Petra serie

BEKIJK ALLE PETRA POTTEN EN VAZEN