Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Petra Petrol

Sorteer op
Kleur

PETRA PETROL

De Petra potten en vazen zijn gewoon een strak en goed. Punt. Als eerste is Petra een heus voorbeeld van ouderwets vakmanschap. Ten tweede straalt ze elegantie, robuustheid en rust tegelijk uit. En tot slot worden alle elementen uit de serie op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking van ieder product. De petrol kleur geeft Petra een eigentijdse en tijdloze uitstraling. Daarom laat deze serie jouw plant en ruimte stralen. Petra bestaat uit potten en is in verschillende maten verkrijgbaar. De serie komt in meerdere heel goede kleuren: petrol, roze en  wit. 

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Daarom kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Iedere product is uniek. Er zijn geen gelijke. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei. Dit materiaal is van zichzelf poreus. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Kortom, ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

Alle genoemde maten zijn de buitenmaten. Kies daarom altijd voor een plant met een kleinere potmaat dan de Petra pot. Tot slot: LLooks Living besteedt de grootste aandacht aan het verpakken van jouw bestelling, zodat deze ongeschonden bij je aankomt. Wij bezorgen grote maten vazen en potten persoonlijk bij je thuis.

Bekijk hier alle potten en vazen uit de kleurrijke Petra serie