Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Paris

Paris Azur Blauw assortiment

Paris Azur

Paris Cognac assortiment

Paris Cognac

PARIS POTTEN EN VAZEN

De Paris potten en vazen zijn van de buitenklasse. Prachtig geglazuurde potten en vazen. Ze zijn een prachtig toonbeeld van vakmanschap. Paris straalt elegantie en robuustheid tegelijk uit. Deze bloempotten worden op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden heel veel zorg, tijd en aandacht aan een hoogwaardige afwerking van ieder product.

De Paris potten en vazen hebben een rustieke en elegante uitstraling. Paris laat jouw plant tot zijn recht komen en laat de ruimte stralen. De serie bestaat uit een aantal goede kleuren potten. Wat deze serie extra biedt is dat je heel mooi in hoogte kunt variëren door verschillende maten te combineren met elkaar. Paris komt in meerdere heel goede kleuren: azurblauw en cognac.

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Daarnaast is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

De opgegeven maten betreffen buitenmaten. De binnenmaat kan dus iets kleiner uitvallen. Wij adviseren je daarom een plant te kiezen die een kleinere potmaat heeft dan de maat van de Paris pot of vaas.

LLooks Living

LLooks Living is specialist in handgemaakte aardewerk potten, vazen, schalen en flessen. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het schokvrij verpakken en verzenden van je bestelling. Grotere bestellingen en orders met groot formaat artikelen bezorgen wij persoonlijk bij je thuis. Ook is het mogelijk om een adviesgesprek met onze adviseurs te plannen. Dan komen wij graag bij je thuis en helpen je met uitkiezen. Zo geef je je huis de LLooks.

Paris azur
Paris Cognac

BEKIJK ALLE PARIS POTTEN EN VAZEN