Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Paris Cognac

Sorteer op
Kleur

PARIS COGNAC

Gewoon een heel sjieke serie. Rustiek en elegant, en toch ook stoer en robuust. Paris cognac is een juweel. Een van de lievelingen van velen. Met deze serie verfijn je je huis. Daarom is Paris cognac een echte must-have voor iedere plant in ieder interieur. 

Als eerste is het een heus voorbeeld van ouderwets vakmanschap. Ten tweede straalt ze elegantie, robuustheid en rust tegelijk uit. En tot slot worden alle elementen uit de serie op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking van ieder product. De cognac kleur geeft Paris een eigentijdse en tegelijk tijdloze uitstraling. Daarom laat deze serie jouw plant en ruimte stralen. Paris bestaat uit geglazuurde potten en vazen. Ook verkrijgbaar in prachtig azurblauw.  

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Daarom kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Iedere product is uniek. Er zijn geen gelijke. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei. Dit materiaal is van zichzelf poreus. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Kortom, ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan. Tot slot: LLooks Living besteedt de grootste aandacht aan het verpakken van jouw bestelling, zodat deze ongeschonden bij je aankomt. Wij bezorgen grote maten vazen en potten persoonlijk bij je thuis.

 

Paris Cognac