Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Ons verhaal

 

 

Hoi! Wij zijn Linda en Erik en hier lees je ons verhaal. Wij zijn de gezichten achter de online winkel LLooks Living. Wat heeft ons ertoe gezet deze stap te zetten? Want het lag helemaal niet in onze planning om zomaar een heel nieuwe onderneming te starten. We hadden het namenlijk altijd al druk genoeg, haha. Maar dat veranderde allemaal vorig jaar, toen we door de pandemie werden gedwongen om nieuwe keuzes te maken. En aangezien we een gezamenlijke passie hebben, shoppen, lag het voor de hand dat we daar iets mee zouden gaan doen.

Laten we bij het begin beginnen…

 

Wie zijn wij?

Linda is al jarenlang een bekend gezicht in Enschede en omstreken als gepassioneerde eigenaresse van de succesvolle kapsalon LLooks. Zij staat bekend als echte kleurexpert. Daarnaast is ze gespecialiseerd in het knippen van kinderen met autisme. Erik is een bekend gezicht in Nederland geworden als schrijver het boek Operatie Geslaagd. Hierin deelt hij zijn verhaal over leven met PTSS. Ook is hij theatermaker en liedjesschrijver voor de band 7even Bridges, met wie hij al jarenlang optreedt in de Nederlandse theaters.

In 2020 kwam er een abrupt einde aan onze werkzaamheden door de covid19 pandemie. De kapsalon werd tot maar liefst twee keer toe wekenlang gesloten. Ditzelfde gold voor de Nederlandse theaters. We zaten met de handen in ons haar… tenminste…Linda, want Erik heeft amper haar op zijn hoofd.. oef, we dwalen af.

Langzaam zagen we onze mogelijkheden en ons spaargeld verdampen. Alles waar we jaren voor hadden gewerkt leek langzaam af te brokkelen. Steeds vaker zaten we te overleggen over een plan B. In plaats van bij de pakken te gaan neerzitten, zagen we een mogelijkheid om samen iets geheel nieuws te gaan starten. En daar kwam onze gezamenlijk passie shoppen om de hoek kijken. Ineens kwam alles samen. Onze dromen en onze ideeën over hoe wij samen een winkel zouden beginnen werden langzaam plannen. Noodgedwongen, maar misschien was dit het duwtje dat we nodig hadden. We begonnen te schrijven aan ons verhaal…

 

We gaan het DOEN!

Ons verhaal begint bij keuzes maken:

“Zullen we het doen?”

“We gaan het gewoon doen!”

“Ja, we gaan het gewoon DOEN!”

En zo begon het… Alles kwam in een stroomversnelling. De knop ging om en onze dromen werden ineens bereikbaar. Ons verhaal werd geschreven. LLooks Living werd als bedrijf door Erik opgericht. We schreven voor onszelf een ondernemingsplan, regelden de hele zakelijk kant met boekhouding, administratie, bankzaken, en al meer van dat soort noodzakelijk kwaad (haha). En toen mochten we beginnen met de leuke kant van het ondernemen… Wat gaan we doen, en met wie en hoe gaan we dit zo goed mogelijk aanbieden aan onze klanten. En nog belangrijker; hoe maken we er een lange termijn onderneming van.

De ondernemersgeest in ons beiden kwam naar boven. Linda stortte zich als trendwatcher en creatieve duizendpoot op ons assortiment. We hebben gekozen om als eerste groot in te zetten op onze handgemaakte aardewerk en keramiek bloempotten, vazen, schalen en flessen voor in huis. Complete lijnen met alle maten. In plaats van een of twee maten per item, willen wij onderscheiden en complete series kunnen bieden. Creëer rust en eenheid in huis met ons assortiment. Daarnaast zijn Linda en Erik gek op geurkaarsen, geurstokjes en huisparfums, dus ook een breed assortiment hiervan mocht niet ontbreken aan het assortiment van LLooks Living. En ook hier kozen we voor een sterk merk.

 

Ons verhaal: persoonlijk en speciaal

 

We willen graag de mooiste producten aanbieden en dan ook nog eens betaalbaar. Linda heeft een neusje voor producten die goed in de smaak vallen. Daarnaast bedacht zij alles op het gebied van de persoonlijke en hoge service die wij willen leveren. Wij zijn niet uit op een snelle bestelling. Nee, wij willen dat onze bezoekers en klanten een totaalbeleving ervaren. En dat gaat veel verder dan een bestelling plaatsen.

Als eerste vinden wij dat ieder artikel dat uit ons magazijn vertrekt door ons persoonlijk gecontroleerd moet zijn op kwaliteit. Als tweede vinden wij dat jouw bestelling met de grootste zorg moet worden verpakt. Daarom pakken wij ieder pakketje in als een cadeautje. Het ontvangen van jouw bestelling mag een feestje zijn! En zo bedacht Linda nog veel meer concepten die LLooks Living op de kaart gaan zetten, en onderscheidend maakt.

Erik op zijn beurt klom in de telefoon om contacten te leggen met een geselecteerde groep leveranciers om hiermee te kunnen starten. Wij hebben voor een paar exclusieve merken gekozen met wie wij een langdurige relatie willen opbouwen. En daar staan we nu.

We hebben een fantastisch assortiment handgemaakt aardewerk. Daarnaast hebben we ons geweldige aanbod geurkaarsen, -stokjes en parfums voor jullie klaarstaan. Ga ze ontdekken. Wij hebben samen echt veel plezier met het bouwen aan LLooks Living. En dat is te merken, want we lachen weer wat af met zijn tweetjes. En wij willen niets liever dan ons enthousiasme op jullie over te brengen! Dit is ons verhaal!

Geef je huis de LLooks met LLooks Living.

Liefs, Linda en Erik

Linda en Erik: ons verhaal