Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Nevada

Nevada Zwart assortiment

Zwart

Nevada Goud

Goud

Nevada groen assortiment

Groen

NEVADA POTTEN

De Nevada potten zijn gewoon een heel goede potten. Ze blinkt uit door eenvoud. Als eerste heeft de Nevada serie een mooie rustieke uitstraling. De elementen zijn niet overheersend in huis. Integendeel, ze vullen stuk voor stuk de ruimte met elegantie en rust. Als tweede komt de Nevada serie in een compleet assortiment. Dus bloempotten, maar ook te leuke hangpotten. Tot slot hebben de potten uit de Nevada serie leuke pootjes. Net even anders. Ze is verkrijgbaar in een aantal heel goede kleuren, zoals bijvoorbeeld goud, groen en zwart.

De serie is een toonbeeld van vakmanschap. Ze straalt elegantie, robuustheid en rust tegelijk uit. Alle Nevada potten worden op traditionele wijze met de hand van de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking. Deze serie laat jouw plant en ruimte stralen. Kortom: Nevada is een sieraad en past in iedere woning!

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Daarom is ieder product uniek. Er is geen gelijke. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken. Dit om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

Alle genoemde maten zijn buitenmaten. Ons advies is om een plant te kiezen met een kleinere potmaat dan de Nevada pot.

 

LLOOKS LIVING

LLooks Living besteedt de grootste aandacht aan het verpakken van jouw bestelling, zodat deze ongeschonden bij u aankomt. De grote maten vazen en potten worden persoonlijk bezorgd. Dat is LLooks Living Service

Bekijk hier alle potten en hangpotten uit de Nevada serie

BEKIJK ALLE NEVADA