Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Nevada groen

Sorteer op
Kleur

NEVADA GROEN

De Nevada groen serie is gewoon een mooie rustieke serie. En net even anders met de te leuke pootjes onder iedere pot. Nevada groen is een parel. Met deze serie verfijn je je huis en daarom is Nevada een sieraad voor iedere plant. 

Als eerste is het een heus voorbeeld van ouderwets vakmanschap. Ten tweede straalt ze elegantie, robuustheid en rust tegelijk uit. En tot slot worden alle elementen uit de serie op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking van ieder product. De groene kleur geeft Nevada een eigentijdse en tegelijk tijdloze uitstraling. Of je nou voor trendy of klassiek gaat; met deze groen pot zit je altijd goed! Daarom laat deze serie jouw plant en ruimte stralen. Nevada bestaat uit potten en gave hangpotten. 

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Daarom kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Iedere product is uniek. Er zijn geen gelijke. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei. Dit materiaal is van zichzelf poreus. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Kortom, ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan. Tot slot: LLooks Living besteedt de grootste aandacht aan het verpakken van jouw bestelling, zodat deze ongeschonden bij je aankomt. Wij bezorgen grote maten vazen en potten persoonlijk bij je thuis.

Bekijk hier alle potten en hangpotten uit de Nevada serie