Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Napoli cement

Sorteer op
Kleur

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

NAPOLI CEMENT

De Napoli cement serie is een toonbeeld van vakmanschap. Vind jij deze ook net zo gaaf als wij? Ze straalt robuustheid en elegantie uit. Alle potten worden op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden heel veel zorg, tijd en aandacht aan de hoogwaardige afwerking van jouw product.

De Napoli serie heeft een stoere en robuuste uitstraling. Bovendien komt deze extra goed uit de verf door de stoere en ‘gebruikte’ afwerking. Napoli cement laat jouw plant en ruimte stralen. De serie bestaat verschillende soorten en maten potten, vazen en ovale potten. Wat onze serie extra biedt is dat je heel mooi in hoogte kunt variëren. Je kunt verschillende maten en soorten prachtig met elkaar combineren. Kortom, met Napoli cement geef jij jouw huis de LLooks.

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Daarnaast is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

De opgegeven maten betreffen buitenmaten. De binnenmaat kan dus iets kleiner uitvallen. Wij adviseren je daarom een plant te kiezen die een kleinere potmaat heeft dan de maat van de Napoli pot of vaas.

Over LLooks Living

LLooks Living is specialist in handgemaakte aardewerk potten, vazen, schalen en flessen. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het schokvrij verpakken en verzenden van je bestelling. Grotere bestellingen en orders met groot formaat artikelen bezorgen wij persoonlijk bij je thuis. Ben je op zoek naar een hele serie, dan kun je natuurlijk ook een adviesgesprek met ons plannen. Dan komen wij bij je thuis en helpen je met uitkiezen. Dat is LLooks Living.

 

Bekijk hier alle potten en vazen uit de Napoli serie