Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

NAJAARSCOLLECTIE INTRODUCTIEDAG!

Najaarscollectie introductiedag. Huh?! Nu al? Terwijl heel Nederland zich voorbereidt op de komende vakantieperiode zijn wij bij LLooks Living alweer druk in de weer met de najaarscollectie van onze handgemaakte aardewerk bloempotten, vazen, schalen en flessen voor binnen. Wij hebben al even mogen spieken en wij zijn nu al enthousiast! Er komen verschrikkelijk goede aanvullingen op het assortiment binnen!

Eind juni hebben wij voor de eerste keer een heuse yard-sale georganiseerd bij LLooks Living. Wat was dat een geweldige dag! Direct nadat we de laatste dozen weer hadden opgeruimd, ploften we neer op de bank, keken elkaar aan en zeiden in koor: “dit gaan we vaker doen!”

Dus, je voelt hem al aankomen…wat is een beter moment om weer een gezellige dag/avond te organiseren, dan het moment dat de nieuwe najaarscollectie er is? Precies! Zodra wij de nieuwe collectie in huis hebben, zullen we weer een geweldige dag organiseren om de nieuwe collectie te introduceren. En niet zomaar een introductie, maar een heuse VIP-dag.

Wij zorgen ervoor dat de nieuwe series, maar ook de best verkochte series mooi uitgestald staan, zodat je alle artikelen rustig kunt bekijken. Ook zorgen wij natuurlijk voor voldoende voorraad zodat je je favoriete items direct mee kunt nemen. Maar wij zorgen ook voor de inwendige mens. Dus een hapje en een drankje wordt voor gezorgd. Tel hierbij op een ontspannen sfeer en een hoop gezelligheid. Bovendien gaan wij de nieuwe collectie op die dag introduceren met een geweldige korting! Waarom? Omdat wij zelf gek zijn op shoppen en op korting en omdat de feestdagen al duur genoeg zijn. Dat is toch te leuk?

 

 

TIPJE VAN DE SLUIER

 

 

We horen jullie denken, maar wat gaat er komen dan? Waar moeten we aan denken? Welke kleuren en vormen? Nou, okee, om jullie hierin een klein beetje te plagen, zullen we een heel klein tipje van de sluier oplichten. De najaarscollectie is natuurlijk helemaal gericht op de feestdagen en de dagen erna. Zodra de kerstboom de deur uit gaat is het ook tijd voor nieuwe planten, potten en vazen. We hebben een aantal series in ons assortiment, die mateloos populair zijn en daarop komen werkelijk fantastische aanvullingen qua nieuwe kleuren. Maar dan ook ECHT TE GEK! Wij weten nu al, dat wij een bepaalde serie zeker in ons eigen huis gaan neerzetten, in alle soorten en maten! 

Een tweede tipje; wat momenteel enorm populair in Nederland is, zijn de pluimen pampasgras en andere droogbloemen. Die zijn natuurlijk geweldig, maar nog mooier worden ze als je die kunt presenteren in een mooie decoratieve fles. En daar gaan we een mooi assortiment van tentoonstellen. In verschillende kleuren, soorten en maten. Dit wil je niet missen! En tot slot hebben we een aantal series in ons assortiment altijd op voorraad, gewoonweg omdat die series horen tot de populairste potten en vazen in Nederland. En ja, ook die gaan we laten zien en aanbieden met dezelfde te gekke korting! Zorg ervoor dat je deze dag niet gaat missen!

We kunnen op dit moment nog niet een harde datum noemen, maar we verwachten in september/oktober deze najaarscollectie introductiedag te organiseren. Wij kunnen ons heel goed voorstellen, dat je wilt dat wij je op de hoogte houden over dit geweldige evenement. Laat dan hieronder even je gegevens achter en dan zorgen wij ervoor dat je tijdig een mailtje krijgt met alle informatie over de datum/tijd enzovoort. Houdt ook onze social media kanalen goed in de gaten, want ook daar zullen we nieuwtjes en andere leuke acties delen.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen tijdens de najaarscollectie introductiedag.

Liefs, Linda en Erik

 

 

 

6 + 3 =