Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Muro

Muro bloempot groen seriefoto

Muro groen

Muro oker seriefoto

Muro oker

seriefoto Muro zwart

Muro zwart

MURO BLOEMPOTTEN

De Muro bloempotten zijn een prachtig toonbeeld van vakmanschap. Ze straalt elegantie en robuustheid tegelijk uit. Deze bloempotten worden op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden heel veel zorg, tijd en aandacht aan een hoogwaardige afwerking van ieder product.

De Muro bloempotten hebben een robuuste en stoere uitstraling. Muro laat jouw plant tot zijn recht komen en laat de ruimte stralen. De serie bestaat uit een aantal goede kleuren potten en we verwachten geweldige geglazuurde flessen. Wat deze serie extra biedt is dat je heel mooi in hoogte kunt variëren door verschillende maten te combineren met elkaar. Muro komt in meerdere heel goede kleuren: groen, oker en zwart.

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Daarnaast is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

De opgegeven maten betreffen buitenmaten. De binnenmaat kan dus iets kleiner uitvallen. Wij adviseren je daarom een plant te kiezen die een kleinere potmaat heeft dan de maat van de Muro pot.

LLooks Living

LLooks Living is specialist in handgemaakte aardewerk potten, vazen, schalen en flessen. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het schokvrij verpakken en verzenden van je bestelling. Grotere bestellingen en orders met groot formaat artikelen bezorgen wij persoonlijk bij je thuis. Ook is het mogelijk om een adviesgesprek met onze adviseurs te plannen. Dan komen wij graag bij je thuis en helpen je met uitkiezen. Zo geef je je huis de LLooks.

Muro bloempot groen sfeerfoto
Muro bloempot oker en zwart sfeerfoto

BEKIJK ALLE MURO

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.