Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Montano roze

Sorteer op
Kleur

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

MONTANO ROZE POTTEN EN VAZEN 

De Montano roze serie is gewoon een mooie rustieke serie. Montano roze is een parel. Met deze serie verfijn je je huis en daarom is Montano roze een sieraad voor iedere plant. 

Als eerste is Montano roze een heus voorbeeld van ouderwets vakmanschap. Ten tweede straalt ze elegantie, robuustheid en rust tegelijk uit. En tot slot worden alle elementen uit de serie op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking van ieder product. De roze kleur geeft Montano een eigentijdse en tijdloze uitstraling. Daarom laat deze serie jouw plant en ruimte stralen. Montano bestaat uit potten, vazen, schalen en flessen in verschillende maten en is verkrijgbaar in de kleuren oker en roze. 

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Daarom kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Iedere product is uniek. Er zijn geen gelijke. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei. Dit materiaal is van zichzelf poreus. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Kortom, ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan. Tot slot: LLooks Living besteedt de grootste aandacht aan het verpakken van jouw bestelling, zodat deze ongeschonden bij je aankomt. Wij bezorgen grote maten vazen en potten persoonlijk bij je thuis.

Bekijk hier alle Montano potten, vazen, schalen en flessen. Verkrijgbaar in oker en roze.