Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Michigan

Michigan blauw

Michigan blauw

Michigan groen

Michigan groen

MICHIGAN POTTEN EN VAZEN

De Michigan potten en vazen zijn een klassieker in ons assortiment. Ben jij op zoek naar een pot of vaas die een statement maakt? Dan is Michigan er voor jou. Deze serie is uitgesproken. Michigan staat voor eigenwijsheid. De groene of blauwe kleur is eigentijds en tijdloos. Met onze Michigan serie verfijn je jouw huis. 

Als eerste is Michigan een voorbeeld van ouderwets vakmanschap. Ten tweede straalt ze elegantie, robuustheid en rust tegelijk uit. En tot slot worden alle elementen uit de serie op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden bovendien veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking van ieder product. De blauwe of groene kleur geeft de Michigan potten en vazen een eigentijdse en tijdloze uitstraling. Daarom laat deze serie jouw plant en ruimte stralen. Kortom, onze Michigan serie bestaat uit potten en vazen en is verkrijgbaar in de kleuren blauw en groen. Kies jouw favoriet.

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Daarom kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Iedere product is uniek. Er zijn geen gelijke. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei. Dit materiaal is van zichzelf poreus. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Kortom, ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan. Tot slot: LLooks Living besteedt de grootste aandacht aan het verpakken van jouw bestelling, zodat deze ongeschonden bij je aankomt. Wij bezorgen grote maten vazen en potten persoonlijk bij je thuis.

Michigan blauw
Michigan groen

BEKIJK ALLE MICHIGAN