Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Michigan blauw

Sorteer op
Kleur

MICHIGAN BLAUW POTTEN EN VAZEN 

De Michigan blauw serie is gewoon een mooie rustieke serie. Michigan is een parel. Met de Michigan serie verfijn je je huis. Michigan is daarom een sieraad voor iedere plant. 

Als eerste is Michigan blauw een heus voorbeeld van ouderwets vakmanschap. Ten tweede straalt ze elegantie, robuustheid en rust tegelijk uit. En tot slot worden alle elementen uit de serie op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking van ieder product. De zwarte kleur geeft Michigan een eigentijdse en tijdloze uitstraling. Daarom laat deze serie jouw plant en ruimte stralen. Michigan bestaat uit potten en vazen verschillende maten en is verkrijgbaar in de kleuren groen en blauw

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Daarom kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Iedere product is uniek. Er zijn geen gelijke. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei. Dit materiaal is van zichzelf poreus. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Kortom, ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan. Tot slot: LLooks Living besteedt de grootste aandacht aan het verpakken van jouw bestelling, zodat deze ongeschonden bij je aankomt. Wij bezorgen grote maten vazen en potten persoonlijk bij je thuis.

Michigan blauw