Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Miami

Miami groen assortiment

Miami groen

Miami zwart

Miami zwart

MIAMI POTTEN VAZEN EN FLESSEN

De Miami serie is een nieuwe serie in ons assortiment. En het zou maar zo eens een van onze bestsellers kunnen worden. Miami is gewoon mooi. De frisse groene en kleur is eigentijds en eigenwijs. Bovendien is de zwarte kleur is stoer en tijdloos. Met de Miami serie verfijn je je huis. Kortom Miami is een sieraad voor iedere plant. 

Waarom? Als eerste is Miami een heus voorbeeld van ouderwets vakmanschap. Ten tweede straalt Miami elegantie, robuustheid en rust tegelijk uit. En tot slot worden alle elementen uit de serie op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking van ieder product. De groene of zwarte kleur geeft Miami bovendien een eigentijdse en tijdloze uitstraling. Daarom laat deze serie jouw plant en ruimte stralen. Miami bestaat uit potten en schalen in verschillende maten en is verkrijgbaar in de kleuren groen en zwart. Bovendien bestaat Miami sinds kort uit decoratieve flessen. Te leuk!

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Daarom kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Iedere product is daarom uniek. Er zijn geen gelijke. Ook is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei. Dit materiaal is van zichzelf poreus. Daardoor is 100% waterdichtheid dus niet te garanderen. Kortom, ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan. Tot slot: LLooks Living besteedt de grootste aandacht aan het verpakken van jouw bestelling. Zo zorgen wij ervoor dat deze ongeschonden bij je aankomt. Wij bezorgen grote maten vazen en potten persoonlijk bij je thuis.

Miami Groen sfeer

BEKIJK ALLE MIAMI

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.