Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Miami groen

Sorteer op
Kleur

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

MIAMI GROEN POTTEN EN VAZEN 

De Miami groen serie is gewoon een mooie rustieke serie. Het is een parel. Met Miami verfijn je je huis. En daarom is deze serie een sieraad voor iedere plant. 

Als eerste is Miami een heus voorbeeld van ouderwets vakmanschap. Ten tweede straalt ze elegantie, robuustheid en rust tegelijk uit. En tot slot worden alle elementen uit de serie op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking van ieder product. De groene of zwarte kleur geeft Miami een eigentijdse en tijdloze uitstraling. Daarom laat deze serie jouw plant en ruimte stralen. Miami bestaat uit potten en vazen verschillende maten en is verkrijgbaar in de kleuren groen en zwart

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Daarom kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Iedere product is uniek. Er zijn geen gelijke. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei. Dit materiaal is van zichzelf poreus. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Kortom, ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan. Tot slot: LLooks Living besteedt de grootste aandacht aan het verpakken van jouw bestelling, zodat deze ongeschonden bij je aankomt. Wij bezorgen grote maten vazen en potten persoonlijk bij je thuis.

Miami Groen sfeer