Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Madrid

Sorteer op
Kleur

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Madrid potten en vazen zijn een toonbeeld van vakmanschap. Vind jij deze ook net zo gaaf als wij? Ze stralen robuustheid en elegantie uit. Als eerste worden alle potten en vazen op traditionele wijze met de hand gemaakt. Uit de allerbeste terracotta klei. Bovendien besteden de Portugese pottenbakkers heel veel zorg, tijd en aandacht aan de hoogwaardige afwerking van jouw product. En daarom zijn wij gek op deze serie! Jij toch ook?

De Madrid serie heeft een stoere en robuuste uitstraling. Bovendien komt deze extra goed uit de verf door de stoere zwarte afwerking. Daarom laat Madrid jouw plant en ruimte stralen. De serie bestaat uit verschillende maten Madrid potten en vazen en schalen. Wat onze serie extra biedt is dat je heel mooi in hoogte kunt variëren. Daardoor kun jij verschillende maten prachtig met elkaar combineren. Kortom, met Madrid geef jij jouw huis de LLooks.

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Daarnaast is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

De opgegeven maten betreffen buitenmaten. De binnenmaat valt dus iets kleiner uit. Wij adviseren je daarom een plant te kiezen die een kleinere potmaat heeft dan de maat van de Madrid pot.

LLooks Living is specialist in handgemaakte aardewerk potten, vazen, schalen en flessen. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het schokvrij verpakken en verzenden van je bestelling. Grotere bestellingen en orders met groot formaat artikelen bezorgen wij persoonlijk bij je thuis. 

Madrid