Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Lissabon

Lissabon Olijf Groen assortiment

Lissabon olijfgroen

Lissabon zwart assortiment

Lissabon zwart

LISSABON POTTEN VAZEN EN SCHALEN

De Lissabon serie is een nieuwe serie in ons assortiment. Al heel snel is het een bestseller geworden. En wij snappen waarom. Lissabon is een parel. De frisse olijfgroene kleur is eigentijds en eigenwijs. Bovendien is de zwartblauwe kleur is stoer en tijdloos. Met de Lissabon serie verfijn je je huis. Lissabon is een sieraad voor iedere plant. 

Waarom? Als eerste is Lissabon een heus voorbeeld van ouderwets vakmanschap. Ten tweede straalt Lissabon elegantie, robuustheid en rust tegelijk uit. En tot slot worden alle elementen uit de serie op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking van ieder product. De olijfgroene of zwartblauwe kleur geeft Lissabon een eigentijdse en tijdloze uitstraling. Daarom laat deze serie jouw plant en ruimte stralen. Lissabon bestaat uit potten, vazen en schalen in verschillende maten en is verkrijgbaar in de kleuren olijfgroen en blauwzwart. 

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Daarom kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Iedere product is uniek. Er zijn geen gelijke. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei. Dit materiaal is van zichzelf poreus. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Kortom, ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan. Tot slot: LLooks Living besteedt de grootste aandacht aan het verpakken van jouw bestelling, zodat deze ongeschonden bij je aankomt. Wij bezorgen grote maten vazen en potten persoonlijk bij je thuis.

Bekijk hier alle Lissabon zwarte en olijfgroene potten, vazen en schalen
Sfeerfoto Lissabon pot olijfgroen

BEKIJK ALLE LISSABON

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.