Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Lissabon zwart

Sorteer op
Kleur

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

LISSABON ZWART POTTEN VAZEN EN SCHALEN

De Lissabon zwart serie is een van de bestsellers geworden. En wij snappen waarom. Lissabon is namenlijk een parel. Met deze prachtige potten, vazen en schalen  verfijn je jouw huis. Lissabon zwart is geen overheersend element. Het is juist een sieraad voor iedere plant. 

Als eerste is Lissabon zwart een voorbeeld van vakmanschap. Ten tweede straalt Lissabon elegantie, robuustheid en rust uit. En tot slot wordt de serie op traditionele wijze met de hand gemaakt. Uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking van ieder product. En dat zie je. De zwarte kleur maakt Lissabon eigentijds en tijdloos. Daarom laat deze serie jouw plant en ruimte stralen. Lissabon bestaat uit potten, vazen en schalen in verschillende maten. Ze is verkrijgbaar in de kleuren olijfgroen, groen, bruin en blauwzwart. 

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Daarom kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Iedere product is uniek. Er zijn geen gelijke. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei. Dit materiaal is van zichzelf poreus. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Kortom, ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan. Tot slot: LLooks Living besteedt de grootste aandacht aan het verpakken van jouw bestelling, zodat deze ongeschonden bij je aankomt. Wij bezorgen grote maten vazen en potten persoonlijk bij je thuis.

Sfeerfoto Lissabon pot olijfgroen