Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke bezorging.

Kos

Sorteer op
Kleur

KOS POTTEN EN VAZEN

De Kos serie is een toonbeeld van vakmanschap. Ze straalt elegantie en robuustheid tegelijk uit. De Kos potten en vazen worden op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden heel veel zorg, tijd en aandacht aan een hoogwaardige afwerking van ieder product. En daarom is Kos perfect voor jou.

De Kos serie heeft een robuuste uitstraling. Deze komt extra goed uit de verf door de elegante gouden of stoere grijs bruine kleur. Daarom staat deze serie geweldig in een industrieel interieur. Kos laat jouw plant tot zijn recht komen. De serie bestaat uit verschillende maten potten, vazen en schalen. Maak je interieur compleet door verschillende elementen uit de Kos serie met elkaar te combineren.

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Daarnaast is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

De opgegeven maten betreffen buitenmaten, de binnenmaat kan dus iets kleiner uitvallen. Het is aan te bevelen een plant te kiezen die een kleinere potmaat heeft dan de potmaat van de vaas.

LLooks Living

LLooks Living is specialist in handgemaakte aardewerk potten, vazen, schalen en flessen. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het schokvrij verpakken en verzenden van je bestelling. Grotere bestellingen en orders met groot formaat artikelen bezorgen wij persoonlijk bij je thuis. Ook is het mogelijk om een adviesgesprek met ons te plannen. Dan komen wij graag bij je thuis en helpen je graag met uitkiezen. Kortom, geef je huis de LLooks met LLooks Living.

Sfeerfoto Kos schaal goud

LLooks Living

LLooks Living

Oostercluft 294
8332 DM Steenwijk

(showroom alleen op afspraak)

info@llooksliving.nl

KVK: 66978068
BTW: NL002162456B49

Over LLooks Living

Ons verhaal
Contact

Pottenkijkers Blog

Betaal veilig en gemakkelijk met:

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief hiernaast! Lees alles over wat wij met jouw gegevens doen in onze privacyverklaring.