Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Chicago

Sorteer op
Kleur

CHICAGO

De Chicago serie is gewoon een mooie rustieke en toch strakke serie! Chicago straalt elegantie, rust, klasse en robuustheid tegelijk uit. De bloempotten, vazen en ovale potten worden op traditionele wijze met de hand gemaakt. En ze worden gemaakt van de allerbeste kwaliteit terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden heel veel zorg, tijd en aandacht aan een hoogwaardige afwerking van ieder product. Kortom, een toonbeeld van vakmanschap. 

Chicago heeft een rustieke en robuuste uitstraling. Deze komt extra goed uit de verf door de groene afwerking. Daarom laat onze Chicago serie je plant tot recht komen. Bovendien bestaat deze mooie serie uit verschillende maten potten, vazen en ovale potten. Tot slot kun je met de Chicago serie mooi in hoogte variëren door verschillende maten en elementen met elkaar te combineren.

Let op:
* Alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal. Terracotta klei is van zichzelf poreus. Daarom is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Wij adviseren een binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.
* De opgegeven maten betreffen buitenmaten. De binnenmaat kan dus iets kleiner uitvallen. Wij adviseren daarom een plant te kiezen die een kleinere potmaat heeft dan de maat van de vaas.

LLooks Living is specialist in handgemaakte potten, vazen, schalen en flessen. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het schokvrij verpakken en verzenden van je bestelling. Grotere bestellingen en/of orders met grote artikelen komen wij persoonlijk bij je thuis brengen. Ook kun je een adviesgesprek met onze adviseurs plannen. Dan komen wij graag bij je thuis en helpen je met uitkiezen. Zo geef jij je huis de LLooks!

 

Sfeerfoto Chicago groen