Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Burgos

Sorteer op
Kleur

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Burgos potten zijn een toonbeeld van vakmanschap. Wij vinden dit een geweldige serie. Jij ook? Ze straalt robuustheid en elegantie uit. Alle potten worden op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden heel veel zorg, tijd en aandacht aan de hoogwaardige afwerking van jouw product.

De Burgos potten en vazen hebben een stoere en robuuste uitstraling. Bovendien komt deze extra goed uit de verf door de stoere zwarte afwerking. Burgos laat jouw plant en ruimte stralen. De serie bestaat naast deze schalen ook uit verschillende maten bloempotten, vazen en ovale potten. Wat onze Burgos serie extra biedt is dat je heel mooi in hoogte kunt variëren. Je kunt verschillende maten en soorten prachtig met elkaar combineren. Kortom, met Burgos geef jij jouw huis de LLooks.

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Daarnaast is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

De opgegeven maten betreffen buitenmaten. De binnenmaat kan dus iets kleiner uitvallen. Wij adviseren je daarom een plant te kiezen die een kleinere potmaat heeft dan de maat van de Burgos schaal.

LLooks Living

LLooks Living is specialist in handgemaakte aardewerk potten, vazen, schalen en flessen. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het schokvrij verpakken en verzenden van je bestelling. Grotere bestellingen en orders met groot formaat artikelen bezorgen wij persoonlijk bij je thuis. Ben je op zoek naar een hele serie, dan kun je natuurlijk ook een adviesgesprek met ons plannen. Dan komen wij bij je thuis en helpen je met uitkiezen. Dat is LLooks Living.

Burgos sfeerfoto