Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Berlin groen

Sorteer op
Kleur

BERLIN GROEN

De Berlin groen is gewoon een strakke en goede bloempot. Als eerste is Berlin groen een heus voorbeeld van ouderwets vakmanschap. Ten tweede straalt Berlin elegantie, robuustheid en rust tegelijk uit. En tot slot worden alle elementen uit de serie op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking van ieder product. De groene kleur geeft Berlin een eigentijdse en tijdloze uitstraling. Daarom laat deze serie jouw plant en ruimte stralen. Berlin bestaat uit potten en is in verschillende maten verkrijgbaar. Berlin komt in meerdere heel goede kleuren: grijs, wit, zwart, antraciet, groen en goud in de kleuren olijfgroen en blauwzwart. 

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Daarom kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Iedere product is uniek. Er zijn geen gelijke. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei. Dit materiaal is van zichzelf poreus. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Kortom, ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

Alle genoemde maten zijn de buitenmaten. Kies daarom altijd voor een plant met een kleinere potmaat dan de Berlin pot. Tot slot: LLooks Living besteedt de grootste aandacht aan het verpakken van jouw bestelling, zodat deze ongeschonden bij je aankomt. Wij bezorgen grote maten vazen en potten persoonlijk bij je thuis.

Sfeerfoto olijfgroene Berlin pot