Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Berlin

Berlin antraciet assortiment

Antraciet

Berlin bloempot goud assortiment

Goud

Berlin Grijs assortiment

Grijs

Berlin groen assortiment

Groen

Berlin wit assortiment

Wit

BERLIN POTTEN

De Berlin serie aardewerk potten is gewoon een heel goede serie. Ze blinkt uit door eenvoud. Als eerste heeft de Berlin serie een mooie rustieke uitstraling. De elementen zijn niet overheersend in huis. Integendeel, ze vullen stuk voor stuk de ruimte met elegantie en rust. Als tweede komt de Tokio serie in een heel compleet assortiment. Dus bloempotten en vazen, maar ook ovale potten en schalen. De hangpotten  maken de serie helemaal compleet. Tot slot is Tokio verkrijgbaar in een aantal heel goede kleuren, zoals bijvoorbeeld goud, groen, koper, blauw en sinds kort ook het frisse aqua en het strakke matzwart!

De serie is een toonbeeld van vakmanschap. Ze straalt elegantie, robuustheid en rust tegelijk uit. Alle Tokio vazen en bloempotten worden op traditionele wijze met de hand van de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking. Deze serie laat jouw plant en ruimte stralen. Kortom: Tokio is een sieraad en past in iedere woning!

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Daarom is ieder product uniek. Er is geen gelijke. Bovendien is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken. Dit om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

Alle genoemde maten zijn buitenmaten. Ons advies is om een plant te kiezen met een kleinere potmaat dan de Berlin pot.

 

LLOOKS LIVING

LLooks Living besteedt de grootste aandacht aan het verpakken van jouw bestelling, zodat deze ongeschonden bij u aankomt. De grote maten vazen en potten worden persoonlijk bezorgd. Dat is LLooks Living Service

Berlin
Berlin bloempot goud
Sfeerfoto olijfgroene Berlin pot