Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Athene

Sorteer op
Kleur

ATHENE / KOS POTTEN, VAZEN SCHALEN

De witte en zwarte Athene bloempotten, vazen en schalen zijn al langere tijd een zeer veelgevraagde serie. Het is met recht een tijdloze serie. Bovendien past deze serie perfect in jouw moderne interieur. Athene is een toonbeeld van vakmanschap. Alle bloempotten, vazen en ovale potten worden op traditionele wijze met de hand gemaakt. Ze worden gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. Maar bovenal besteden de Portugese pottenbakkers veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking van ieder product. En dat zie je.

De mat zwarte of witte afwerking geeft Athene een robuuste en tegelijkertijd elegante uitstraling. Kortom: deze serie is een sieraad voor iedere plant en kamer. Athene bestaat uit verschillende soorten en maten potten, vazen, schalen en ovale potten. Daarom kun Je mooi in hoogte variëren door verschillende elementen uit de serie met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld een mooie lage schaal op de eettafel? Of toch liever twee strakke vazen in de vensterbank of voor het raam? Of zoek je een echt pronkstuk? Zet dan een enorme hoge vaas in de woonkamer. Prachtig!

Let op: Als eerste, alle producten zijn handgemaakt. Daardoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Als tweede is dat wat de serie uniek maakt. Geen enkel product is gelijk. En tot slot is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

LLooks Living besteedt de grootst mogelijke zorg en aandacht aan het verpakken en verzenden van jouw bestelling. Wij zorgen ervoor dat iedere bestelling schokvrij verpakt wordt en bestellingen met veel potten, of met potten of vazen van het grootste formaat, bezorgen wij persoonlijk bij je thuis. Dat is LLooks Living service.

Athene is verkrijgbaar in de kleuren (mat) zwart en wit.

Bekijk alle witte (off-white) potten, vazen en schalen uit de Athene serie
Bekijk alle Athene mat zwarte en witte potten, vazen en schalen