Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke bezorging.

Antas

Sorteer op
Kleur

ANTAS ZWARTE POTTEN, VAZEN EN SCHALEN

De Antas zwarte potten, vazen en schalen is een zeer markante serie uit ons assortiment. Anders dan anders. Het is een serie, die ervoor zorgt dat je er naar blijft kijken. Bovendien heeft deze serie een zeer eigenzinnige en uitgesproken uitstraling en daarom vinden wij hem geweldig! 

Antas is een schoolvoorbeeld van vakmanschap. Alle Antas bloempotten, vazen en schalen worden met de hand gemaakt. Op traditionele wijze en uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden heel veel zorg, tijd en aandacht aan de afwerking van ieder product. En dat zie je. 

De zwarte kleur geeft de Antas serie een robuuste en uitstraling. De afwerking is eigenzinnig te noemen. Of zelfs eigenwijs. Deze stapt af van het gebaande pad, maar kiest zijn eigen weg. Deze serie is een sieraad voor jouw plant en kamer. Antas bestaat uit verschillende maten potten, vazen en schalen. Je kunt met verschillende elementen uit deze serie mooi combineren. Bovendien kun je in hoogte variëren. Doe maar net als Antas, lekker eigenwijs.

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Daarom is ieder product uniek. Er zijn geen gelijken. Antas staat voor authenticiteit. Tot slot is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

LLooks Living besteedt de grootst mogelijke zorg aan het verpakken van jouw bestelling. Wij zorgen ervoor dat iedere bestelling schokvrij verpakt wordt. Bestellingen met meerdere potten, of met potten of vazen van het grootste formaat, bezorgen wij persoonlijk bij je thuis. Dat is LLooks Living service.

Sfeerfoto Antas zwarte vazen

LLooks Living

LLooks Living

Oostercluft 294
8332 DM Steenwijk

(showroom alleen op afspraak)

info@llooksliving.nl

KVK: 66978068
BTW: NL002162456B49

Over LLooks Living

Ons verhaal
Contact

Pottenkijkers Blog

Betaal veilig en gemakkelijk met:

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief hiernaast! Lees alles over wat wij met jouw gegevens doen in onze privacyverklaring.