Gemakkelijk en veilig bestellen bij LLooks Living. Persoonlijke service en bezorging.

Alaska Goud

Sorteer op
Kleur

ALASKA GOUD POTTEN EN VAZEN

De Alaska goud bloempotten en vazen voor binnen zijn robuust en elegant te noemen. Als eerste komt die door de strakke lijnen. Bovendien geeft de gouden kleur deze serie een moderne uitstraling. Je bent op zoek naar een moderne blikvanger in huis? Stop maar met zoeken. Deze serie past perfect in een modern of industrieel interieur. 

Alaska is een prachtig toonbeeld van vakmanschap. Alle bloempotten, vazen en ovale potten worden op traditionele wijze met de hand gemaakt. Daarnaast wordt ieder product uit de allerbeste kwaliteit terracotta klei gemaakt. En tot slot besteden de Portugese pottenbakkers veel zorg, tijd en aandacht aan een hoogwaardige afwerking van ieder product. En dat is te zien!

De stoere afwerking geeft de Alaska gouden potten en vazen serie een moderne en toch rustieke uitstraling. Deze serie laat jouw plant en ruimte stralen. Alaska bestaat uit verschillende maten potten, vazen en ovale potten. Je kunt mooi in hoogte variëren door verschillende elementen met elkaar te combineren. Maar je kunt ook kiezen voor een strakke uitstraling? Dan zet je twee hoge vazen naast elkaar. Echte blikvangers.

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Daardoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Dit maakt ieder product uniek. Daarom is geen enkele pot of vaas hetzelfde. Tot slot is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei. Dit materiaal is van zichzelf poreus. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan.

LLooks Living besteedt de grootst mogelijke zorg aan het verpakken van jouw bestelling. Wij zorgen ervoor dat iedere bestelling schokvrij verpakt wordt. Bestellingen met meerdere potten, of met potten of vazen van het grootste formaat, bezorgen wij persoonlijk bij je thuis. Dat is LLooks Living service.

 

Alaska goud sfeer

LLooks Living

LLooks Living

Oostercluft 294
8332 DM Steenwijk

(showroom alleen op afspraak)

info@llooksliving.nl

KVK: 66978068
BTW: NL002162456B49

Over LLooks Living

Ons verhaal
Contact

Pottenkijkers Blog

Betaal veilig en gemakkelijk met:

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief hiernaast! Lees alles over wat wij met jouw gegevens doen in onze privacyverklaring.